رودخانه

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد پاستوریزه سازی 8 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 7 صفحه


قسمتی از متن .doc :

پاستوریزه سازی

پاستوریزه سازی(PASTEURIZATION): روشی برای کشتن اغلب میکروارگانیسمهای بیماریزا (کاهش تعداد آنها تا حدی که ایجاد بیماری نکنند) و غیر فعال ساختن آنزیمهای موجود در مواد غذایی بمنظور به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی اطلاق میگردد.

* (LTLT): حرارت دادن مواد غذایی تا 62.8 سانتی گراد به مدت نیم ساعت.

* (HTST): حرارت دادن مواد غذایی تا 72.8 سانتی گراد به مدت 15 ثانیه.

* (UHT)=(ULTRA-PASTEURIZED): حرارت دادن مواد غذایی تا 140-150 در جه سانتی گراد به مدت 1 تا 2 ثانیه. در این روش بیشتر میکروارگانیسمهای بیماریزا نابود میگردند و در صورتی که مواد غذایی پس از پاستوریزه شدن با این شیوه بسته بندی مناسبی داشته باشند میتوان آنها را به مدت 3 ماه بیرون از یخچال نگهداری کرد. (البته تا وقتی که بسته بندی آنها باز نشده باشد)

2- استرلیزه سازی و یا سترون سازی(STERLIZATION): در این روش تا حدودی تمام پاتوژنها (عوامل بیماریزا) موجود در مواد غذایی کشته میشوند. در این روش مواد غذایی در دمای 110درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه حرارت داده میشوند. مواد غذایی استرلیزه شده را میتوان تا 4 ماه بیرون از یخچال نگهداری کرد (البته تا زمانی که بسته بندی آنها باز نشده باشد)

3- هموژنیزاسیون و یا همگن سازی(HOMOGENIZATION): به یکنواخت کردن بافت و ترکیبات مواد غذایی اطلاق میگردد. برای مثال هنگامی که شیر تازه را درون یخچال قرار دهید پس از چند ساعت چربی شیر جدا گشته و به سطح شیر می آید و خامه تشکیل میگردد. برای جلوگیری از این فرایند شیر داغ را با فشار زیاد از منافذ بسیار ریزی عبور میدهند تا گویچه های چربی به اجزای ریزی شکسته شوند و بطور یکنواخت در شیر معلق باقی بمانند.

4- نگهداری در یخچال(REFRIGERATION): دمای پایین رشد و تکثیر میکروبها و سایر میکروارگانیسمها را به تعویق می اندازد.

5- فریز کردن و یا منجمد کردن(FREEZING): در دمای خیلی پایین تکثیر میکرو ارگانیسمها بطور کامل متوقف میگردد.

6- خشک کردن(DRYING): با کاهش فعالیت آب، تکثیر میکروبها را متوقف و یا به تاخیر می اندازد. با این روش اغلب میوه ها را نگهداری میکنند (DRIED FOOD). میوه های خشک مدت زمان بیشتری بیرون از یخچال و فریزر سالم میمانند و تاریخ مصرف بالاتری دارند. میوه های خشک از آنجایی که بیشتر آب خود را از دست داده اند طعم قوی تری نسبت به میوه های تازه داشته اما بیشتر ویتامین C خود را ازدست داده اند. برخی میوه های خشک دارای SULUR DIOXIDE میباشند که موجب تحریک بیماری آسم میگردند.

7- بسته بندی وکیوم(VACUUM PACKING):محیط خلاء و فاقد اکسیژن باکتریهای هوازی را غیر فعال میسازد.

8- کنسرو کردن(CANNING):به پختن میوه، سبزیجات و مواد غذایی دیگر و قرار دادن آنها درون قوطی و یا ظروف شیشه ای کاملا در بسته و جوشاندن ظروف بمنظور انهدام و یا کاهش تعداد باکتریها اطلاق میگردد. کنسرو کردن طعم و کیفیت مواد غذایی را تغییر میدهد.

9- ترشی و شور انداختن(PICKLING): عمل آوری غذا با قرار دادن و یا پختن در آب نمک و سرکه (و یا در موارد نادر دراتانول، روغنهای نباتی و یا سدیم هیدروکساید )بمنظور انهدام و یا کاهش میکروارگانیسمهای بیماریزا اطلاق میگردد.

10- خشک کردن انجمادی(FREEZE-DRYING): ابتدا مواد غذایی منجمد گشته و سپس آب آنها با تصعید برداشته میشود. مواد غذایی منجمد شده را در محیط خلاء و کم فشار قرار میدهند تا آب منجمد مواد غذایی بطور مستقیم از فاز جامد به گاز تبدیل گردد. در این روش مواد غذایی خشک شده کمتر چروک خورده و افت حجمی پیدا میکنند و همچنین طعم و بوی آنها نیز بدون تغییر باقی می ماند. در این روش گلها را نیز خشک میکنند. مواد غذایی خشک شده با این روش را میتوان در محیط اتاق و بیرون از یخچال نگهداری کرد.

11- نمک سود کردن(SALTING): میکروارگانیزمها در یک محیط پر نمک قادر به ادامه حیات نمیباشند. روشی برای نگهداری مواد غذایی.

12- کاراملیزه کردن(CARAMELIZATION): به حرارت دادن مواد غذایی حاوی شکر زیاد اطلاق میگردد. حرارت دادن شکر در دمای 120 درجه سانتی گراد موجب اکسیداسیون شکر شده و تولید ماده قهوه ای رنگی بنام کارامل میکند.

13- گاز دار کردن(CARBONATIOIN): به انحلال دی اکسید کربن با فشار زیاد در آب و یا مایعات دیگر اطلاق میگردد. این انحلال تولید محلول رقیق اسید کربنیک را میکند. برخلاف تصور عام طعم گاز دار بودن و یا همان احساس سوزش ملایم هنگام نوشیدن نوشابه های گاز دار بخاطر تشکیل حباب نیست بلکه همین اسید کربنیک رقیق است که چنین احساسی را پدید می آورد. حذف اکسیژن در نوشابه های گاز دار تکثیر باکتریها را متوقف میسازد.

14- دود دادن(SMOKING): دود آلود کردن سطح مواد غذایی بمنظور طعم دادن، پختن و یا نگهداری آنها. در این روش مواد غذایی را در معرض دود حاصل از سوختن چوب قرار میدهند. دود یک آنتی باکتریال و آنتی اکسیدان محسوب میگردد اما از آنحایی که در این روش تنها سطح خارجی مواد غذایی با دود پوشیده میگردد و دود به عمق مواد

غذایی نفوذ نمیکند نمیتواند روشی مناسبی برای نگهداری مواد غذایی باشد.

15- پرتو دهی(IRRADIATION):این روش به پاستوریزه کردن سرد و یا الکترونیکی نیز معروف است.(COLD/ELECTRONIC PASTEURIZIATION) در این روش مواد غذایی را در معرض پرتوهای یونیزه کننده ای مانند اشعه ایکس، اشعه گاما و پرتو الکترون قرار میدهند تا میکروارگانیزمهای مواد غذایی کشته شود. این روش کیفیت مواد غذایی را کاهش نمیدهد. از این روش برای نگهداری گوشت، ادویه جات و برخی میوه ها استفاده میشود.

16-CURING: در این روش با فرایند اسمز رطوبت گوشت گرفته میشود. در این روش از نمک، شکر، نیتراتها و نیتریتها استفاده میگردد.









سایر محصولات :
تحقیق در مورد پاستوریزه سازی 8 ص

تحقیق در مورد پاستوریزه...

تحقیق در مورد اسکندر مقدونی

تحقیق در مورد اسکندر مقدونی...

تحقیق در مورد ترتیب نماز

تحقیق در مورد ترتیب نماز...

تحقیق در مورد استفاده از پروبیوتیک ها درتغذیه طیور

تحقیق در مورد استفاده از...

تحقیق در مورد ترتیب نزول سوره های قرآن

تحقیق در مورد ترتیب...

تحقیق در مورد استفاده از کنجاله کلزا در جیره مرغان تخمگذار

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد تخمین ضریب سیالات غیردارسی از اطلاعات تست Buildup چاه 8 ص

تحقیق در مورد تخمین ضریب سیالات...

تحقیق در مورد استراتژی تولید

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد تحقیق درباره غیبت و عیب جویی

تحقیق در مورد تحقیق...

دانلود تحقیق و جزوه پیرامون سازه های فولادیword 19 صفحه

دانلود تحقیق و جزوه...

تحقیق در مورد استراتژی رشد

تحقیق در مورد استراتژی...

تحقیق در مورد تحقیق شیمی

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد استاندارد سازی در طراحی مهندسی

تحقیق در مورد استاندارد سازی...

تحقیق در مورد تحقیق حجاب

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد ازذواج حضرت علی با حضرت فاطمه

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد تبلیغ

تحقیق در مورد تبلیغ...

تحقیق در مورد ازدواج حضرت علی

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد تاپوگرافی

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد ارگونومیک

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد تاسیسات و ساختمانهای باغبانی

تحقیق در مورد تاسیسات و ساختمانهای...

تحقیق در مورد ارزیابی مدیریت چند اداره

تحقیق در مورد ارزیابی مدیریت...

تحقیق در مورد تازه مسلمان

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن 7ص

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد تاریخچه نقاشی 10 ص

تحقیق در مورد تاریخچه...

تحقیق در مورد ارث و وراثت در اسلام

تحقیق در مورد ارث و وراثت...

تحقیق در مورد تاریخچه گاوداری در جهان

تحقیق در مورد تاریخچه گاوداری...

تحقیق در مورد ارتباطات و توسعه

تحقیق در مورد ارتباطات و...

تحقیق در مورد تاریخچه یاهو از ابتدا تا کنون 5 ص

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد ارتباطات انسانی 13 ص

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد تاریخچه پست

تحقیق در مورد تاریخچه پست...

تحقیق در مورد ارتباط دختر و پسر 8 ص

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد ارتباط بزرگترها با جوانان 9 ص

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد تاریخچه کشاورزی

تحقیق در مورد تاریخچه کشاورزی...

دانلود گزارش کارآموزی رشته عمران ساختمانهای فلزی و روش اجرای آنها _ 57 صفحه

دانلود گزارش کارآموزی...

تحقیق در مورد تاثیر نماز در زندگی فردی

تحقیق در مورد تاثیر نماز در...

تحقیق در مورد اربعین

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش 8 ص

تحقیق در مورد تاثیر دمای پخت...

تحقیق در مورد ادامه روستا

تحقیق در مورد ادامه روستا...

تحقیق در مورد تابع

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد اخلاق و فقه

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد بیمه

تحقیق در مورد بیمه...

تحقیق در مورد اخلاق عملى و الگوهاى آن

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد بیماری آنفلوانزای مرغی

تحقیق در مورد ...

تحقیق در مورد اخلاق اسلامی 6

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد بیودیزل

تحقیق در مورد بیودیزل...

تحقیق در مورد اخلاق جنسی مطهری

تحقیق در مورد اخلاق جنسی مطهری...

تحقیق در مورد بیماری

تحقیق در مورد بیماری...

تحقیق در مورد اخلاق از دیدگاه روسو و ولتر 10 ص

تحقیق در مورد اخلاق...

تحقیق در مورد بیماری پوسیدگی طوقه برنج

تحقیق در مورد بیماری پوسیدگی...

تحقیق در مورد احداث باغ زیتون

تحقیق در مورد احداث باغ زیتون...

پاورپوینت در مورد تکنولوژی جراحی گوارش a16ac928
پاورپوینت در مورد تکنیکهاو روشهای افزایش خلاقیت
پاورپوینت در مورد تکنولوژی پیشرفته سیستم سوخت رسانی
پاورپوینت در مورد تکنولوژی+نمایش
پاورپوینت در مورد تکنولوژی پرو بیوتیک
پاورپوینت در مورد تعلیم و تربیت اسلامی
پاورپوینت در مورد تفکر استراتژیک 50 اسلاید
تحقیق در مورد بلوغ
تحقیق در مورد تحقیق حجاب
تحقیق در مورد تحقیق درباره غیبت و عیب جویی
پاورپوینت در مورد توکل ـ
پاورپوینت در مورد توسعه منابع انسانی

کلمات کلیدی :دادن مواد غذایی حرار دادن مواد روش مواد غذایی کیفی مواد غذایی مواد غذایی منجمد نگهداری مواد غذایی مواد غذایی این روش اطلاق میگردد حرار دادن سانی گراد روش مواد میوه های دادن مواد بسه بندی گاز دار غذایی میگردد نگهداری یخچال اطلاق پاسوریزه منجمد میدهند بمنظور
  • ۹۶/۰۸/۲۸
  • خرید پستی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی